BINE AI VENIT ÎN CLINICA NOASTRĂ

Intelegem să dezvoltăm din viziunea noastă  o misiune pe care să o ducem la îndeplinire printr-o participare continuă de fiecare zi. Hayat Medical Center, încercăm să nu fie un spațiu strict profesional, pentru că prin natura specialității Obstetrică – Ginecologie, acesta este locul în care incep poveștile. Am încercat sa creăm un mediu care să fie cât se poate de prietenos si familiar, pentru noi și pentru dumneavostră în egală măsură, dar care, în același timp să respecte protocoalele si cerintele unui spatiu medical.

La parter găsiți cabinetul principal, dotat cu un ecograf perfomant de ultimă generatie Voluson E10 BT 20 Oled.

Colposcopiile se fac de asemenea tot în acest cabinet, si acordăm o importanța deosebită screening-ului cervical, știut fiind ca incidența cancerului de col uterin este in creștere. Cabinetul este prevăzut cu grup sanitar propriu, exclusiv pentru paciente în timpul consultației, care se constutuie intr-un spațiu privat, în care pacienta să poată beneficia de intimitate inainte sau după consultație.

Tot la parter există spațiul destinat steriilizării instrumentarului medical, zona de așteptare generoasa, si recepția.

La etaj, se se află cel de-al doilea cabinet de consultații, de asemenea dotat cu un ecograf performant Voluson E 10 BT16, locul unde fiecare gravidă ajunge măcar o data pentru efectuarea morfologiei de trim II de sarcină. Cabinetul de la etaj, de asemenea este dotat cu grup sanitar propriu.

Tot la etaj există sala de tratamente și cabinetul de recoltări analize si probe biologice.

Clinica noastră are o poveste, se numeste Hayat, care in limba araba inseamna Viață, și noi medicii, și dumneavoastră parinții, impreună, scriem această poveste in fiecare zi, pentru că noi suntem doar cei care ocrotim si supraveghem această metamorfoza a copiilor, de la intenție, gând, sentiment la individ, copii care nu sunt ai nostrii ci „sunt fiii şi fiicele dorului Vieţii de ea însăşi îndrăgostită”.

Si fluturii care stau să își ia zborul pe fereastră spre cer, ne spun că „sufletele lor locuiesc în casa zilei de mâine”

Ne-au ajutat să spunem această poveste, arhitecții de la Row Studio, si design-ul de interior, tapetul si storurile de la Punct; Firma San Marco Dekor au construit  ziua ce visau arhitecții noaptea. Mobilierul este confecționat și personalizat de firma Smart Design și băieții de la Pro Smart au dat suflet metalului și l-au transformat în frunze și fluturi. Și peste toate acestea au adus lumina băieții de la Quick Service, și City Lights. Povestitori au mai fost si Almaterm-ul si Pinum.

Povestea merge mai departe.

AFECȚIUNI COL UTERIN

Controlul periodic previne
cancerul de col uterin!
CITEȘTE MAI MULT

OBSTETRICĂ

Este sarcina ta!
Știi să îi porți de grijă?
CITEȘTE MAI MULT

GINECOLOGIE

Nu amâna vizita periodică
la medicul ginecolog!
CITEȘTE MAI MULT

TESTAREA GENETICĂ

De ce să optezi pentru
Testarea Genetică?
CITEȘTE MAI MULT