VOLUSON E10 DISPONIBIL ÎN…

VOLUSON E10 DISPONIBIL ÎN CLINICA NOASTRĂ

Am ales în clinica noastra ecograful de top de la General Electric, in doua variante:

Voluson E10 BT16  respectiv  Voluson E10 BT20 OLED, ca fiiind cele mai performante echipmente in ultrasonografie destinate sănătații femeii.

Voluson E10 încorporează cele mai avansate tehnologii și o nouă structură pentru ecografele Voluson cu consolă. Noua arhitectură permite procesarea mai rapidă pe diferite nivele: prima sondă matrix convexa 4D (semi-automat, viteză mai mare de procesare, automatizare extensivă, funcționalitatea HDLive îmbunătățită, o penetrare mai bună și per ansamblu imagistică de calitate mai înaltă.

Noua sondă 4D ofera imagini de inalta calitate si frecventa de cadre in imagistica volumetrica 4D, redand imagini foarte exacte pentru stabilirea diagnosticului.

Opțiunea HDLive este o nouă tehnologie de imagistică 4D care permite utilizarea unei surse virtuale de lumină pentru a vizualiza un fetus, redând astfel o imagine mai realistică a fătului.

 • SonoBiometry este un proces semi-automatizat care efectuează măsurători biometrice. Aceasta este o tehnologie care semiautomatizează performanțele sondei 4D, rezultând imagini mai bune și implicit diagnosticare mai precisă.

Ecografele Voluson  E10  reprezintă sistemul de de înaltă performanță în cercetările cu privire la sănătatea femeilor, realizat într-o arhitectură de ultimă generație (Radiance System Architecture) ce permite obținerea detaliilor dorite în imagini extraordinare datorate formatorului de unde de înaltă performanță și procesarea rapidă a informațiilor, setând astfel un nou standard în imagistică cu urmatoarele beneficii:

 • Claritate Superioară (imagini spectaculoase 2D și 3D/4D),
 • Viteza mai mare (rata transferului de date pentru rezoluții mai mari și mai multe cadre pe secundă),
 • Flexibilitate mai mare (mărește de 4 ori puterea de procesare pentru aplicații avansate şi crește eficiența fluxului de lucru).
 • Tehnologiile HDlive oferă o perspectivă clinică unică și realistă a structurilor anatomice examinate – atât ale fetusului cât și ale pacientei. Aceste tehnologii folosesc surse virtuale de lumină (ce pot fi customizate de către utilizator) care aduc fără precedent realism structurilor de suprafață, interne cât și celor vasculare.
 • HDlive Silhouette – posibilitate de control a tipului de țesut afișat prin aplicarea dinamică a transparenței asupra structurilor obținute prin randare. Această tehnologie permite observarea structurilor anatomice interne hipo-ecogene, sarcinilor gemelare, îmbunătățirea marginilor cât și vizualizarea structurilor anatomice interne fetale.
 • HDlive Studio – posibilitate de focusare asupra structurilor de mici dimensiuni prin iluminarea acestora și a fluidului ce le înconjoară. Acest lucru este posibil prin combinarea a 3 surse de lumină a căror intensitate și luminozitate se pot ajusta.
 • HDlive Flow – posibilitate de vizualizare mai clară a structurilor vasculare și orientarea acestora.
 • HDlive Flow Silhouette – oferă o vizualizare de calitate înaltă transparență asupra structurilor anatomice – vase sangvine și flux vascular al fetusului.
 • Radiantflow – permite abordarea ușoară, rapidă și afișarea celor mai mici vase sangvine. Utilizează semnalul modului Doppler Color pentru a intensifica robustețea și crează o imagine 3D.
 • HDRes – tehnologie ce crește atât rezoluția laterală și axială pentru diferențierea țesuturilor, definirea mai exactă a marginilor și obținerea unei rezoluții mai fine.