In curand ne vom muta in casa noua. Programarea consultatiilor se va face in continuare la tel: 0736 96 11 21, insa numai in intervalul orar 11:00 - 16:00. Va multumim inca o data pentru incredere, rabdare si intelegere!

Biogenis, banca de celule stem

Medicina moderna face eforturi continue de a gasi solutii pentru taratarea bolilor existente precum si pentru a pune aceste solutii la dispozitia oricarei persoane.

Informatii cu privire la beneficiile rezultate din utilizarea transplantului de celule stem in tratarea diferitelor boli apar din ce in ce mai des atat in tratatele de specialitate cat si in mass-media. De aceea, numarul de recoltari si stocari a acestor celule este in continua crestere la fel ca si numarul de utilizari cu succes in transplantare.

 

 

Celulele stem sunt celule cu o extraordinara capacitate de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate (celule nervoase, hepatice, epiteliale, etc.) putand astfel sa reinnoiasca si sa refaca tesuturi afectate sau distruse.

Celulele stem sunt definite ca celule ce indeplinesc urmatoarele trei conditii:

  1. se reinnoiesc prin diviziune cu scopul de a se inmulti
  2. nu sunt specializate: nu au o sarcina specifica
  3. in anumite conditii celulele stem se vor diferentia: se vor divide cu scopul de a da nastere unei celule stem si unei celule specializata

Celulele stem sunt o solutie pentru tratarea unui numar de peste 70 de boli!
BIOGENIS, banca de celule stem, este parte a FamiCord, grup european de banci de celule stem. In prezent, FamiCord are locatii in 14 tari si detine 7 laboratoare de prelucrare a sangelui.
BIOGENIS, banca de celule stem, inca din 2007 isi promoveaza in Romania serviciile si activitatea pentru a ajuta parintii sau viitorii parinti in luarea unei decizii importante cu privire la siguranta viitoare a copiilor.

BIOGENIS este membru fondator ARBACS (Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem).

BIOGENIS ofera recoltare si stocare gratuita prin programul O NOUA SANSA.

BIOGENIS este in momentul de fata singura banca romaneasca ce poate stoca atat sange integral cat si concentrat de celule stem!

BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical!

BIOGENIS este prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro!

Biogenis, prin consultantii sai poate raspunde la orice intrebare legata de celulele stem, importanta recoltarii si stocarii acestora.
Acum, poti vizita banca Biogenis de la Bucuresti facand un tur virtual aici si poti intra in legatura cu un consultant aici.
Creat de Argebit.com,siteuri de prezentare,magazine virtuale